1 Eylül 2015 Salı

Xiaomi, Sadece 12 Saat İçerinde 800.000 Adet Redmi Note 2 Sattı!

Xiaomi'nin en yeni telefonu Redmi Note 2, 12 saat içerisinde 800.000'den fazla satıldı.


Son zamanların en çok konuşulan markalarından olan XiaomiApple ve Samsung'un liderliği elinde bulundurduğu telefon piyasasında hızlı bir yükseliş sergiliyor. Son çıkarttığı akıllı telefonu olan Redmi Note 2, tanıtımında açıklanan özellikleri ve donanımıyla çok dikkat çekmişti.


Bu ilgi, telefonun çıkışıyla birlikte satış rakamlarına da yansıdı. Sadece Çin'de satışa sunulan Xiaomi Redmi Note 2, 12 saat içerisinde 800.000 adet satıldı ve Xiaomi'nin Çin'de yeni bir satış rekoru kırmasını sağladı. Söylenene göre Xiaomi Redmi Note 2'nun bu kadar ilgi görme nedeni bu modelinde yeni olarak kullanılan MediaTek Helio X10 SoC işlemci. Aynı işlemci HTC One M9+'ta da kullanılıyor. İşlemcileri aynı olmasına rağmen M9+, Redmi Note 2'dan tam 4 kat daha pahalı fiyat ile satılıyor. Hatırlatmakta fayda var, Redmi 2 sadece 140$.


Satış rekorundan sonra Xiaomi'nin telefonu farklı pazarlara da çıkarmaması tabiki düşünülemez. Fakat bunun ne zaman gerçekleşeceği hakkında bir bilgi yok. 19 Ağustos'ta gerçekleşecek MIUI 7 Global Launch Event'de bu konu hakkında açıklama yapılması bekleniyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder