1 Eylül 2015 Salı

Samsung Yerinde Durmuyor: Galaxy O Serisi Yolda!

Samsung'un neredeyse tüm alfabeleri içeren telefon serisine bir yenisi daha ekleniyor. Galaxy O model adını taşıyacak yeni seri ile Samsung farklı telefonlar da üretecek.


Samsung'un yıllardır Galaxy ön adını kullandığı telefon serilerinde A, E, J, S gibi birçok harfi kullanarak farklı seviyelerde telefon üretmekte. Neredeyse her bütçe ve her seviyede telefonu olan Samsung, şimdi de gözünü O harfine dikmiş. Galaxy O adında yeni seri telefonları geleceği belli olan Samsung cephesinde harfler tükendiğinde ne yapacağı muhabbeti bile dalga konusu olmaya başladı.


SM-G550 ve SM-G600 kod numaralarını taşıyacak olan yeni seri Galaxy O5 ve Galaxy O7 adını taşıyacağı ortaya çıktı. Teknik özellikleri ve hangi sınıfı temsil edeceği belli olmayan firmanın harf adı almayan tek serisi ise Note olarak dikkat çekmekte.



Samsung cephesinden kısa sürede detayları gelebilecek olan cihazlar bir ihtimal IFA 2015'te karşımıza çıkabilir. 5 ve 5.5 inç boyutlarında olması beklenilen bu cihazların akıbeti ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder