1 Eylül 2015 Salı

Huawei Honor 7 Batarya Ömrü Testi


Huawei'in iddialı telefonu Honor 7, bataryasıyla da hayalkırıklığına uğratmadı.

Akıllı telefon sektörü şuan elektronik cihazlar arasındaki en büyük sektör. Bu sebepten ötürü onlarca marka, yüzlerce model var. Şuan satış rakamlarına göre başı Samsung ve Apple çekiyor olsa da diğer markalar da boş değil.

Akıllı telefon sektöründe ismi pek geçmese de çıkardığı kaliteli telefonları ile tanınan Huawei'in en yeni telefonu olan Honor 7, şuana kadar Çinli markanın çıkarttığı en iyi telefon. 5.2 inch ekrana, 1080p ekran çözünürlüğüne, 3GB RAM'e ve 8 çekirdekli Cortex-A53 işlemcili Kirin 935 çip setine sahip.



3.100mAh bataryaya sahip olan Honor 7'ın 3G konuşma süresi, bir önceki modeli olan Honor 6'den biraz düşük. Honor 6'de 17 saat olan bu süre, Honor 7'da 14 saat. Bu süre önceki modeline göre düşük olsa da batarya kapasitesine göre oldukça iyi. 

İnternet kullanım süresi ise çok iyi olan Honor 7, bu işlemi kesintisiz olarak tam 10,5 saat boyunca yapabiliyor. Honor 6'e göre yine düşük olsa da 10,5 saat oldukça uzun bir süre.
Bu kadar büyük ve iyi bir ekran, tabi ki uzun bir video oynatma süresi sağlayabilmeli. Honor 7, bataryası %10'un altına düşmeden bu işlemi 9,5 saat boyunca yapabiliyor.


Honor 7, bu özellikleri ile neredeyse önceki modeli olan Honor 6 ile aynı batarya dayanıklılığına sahip. Honor 6'den sadece 3 saat geride kalarak 64 saatlik toplam batarya süresine sahip. Yani bu demek oluyor ki Honor 7'ı, günde birer saat internet, video ve arama için kullanarak 2 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder