1 Eylül 2015 Salı

DOOGEE F3 Ateşe Karşı Dayanıklı, Bambu Arka Kapak ile Geliyor!

DOOGEE'nin yeni telefonu, piyasadaki tüm telefonlardan çok daha farklı ve enteresan bir özellikle geliyor.

Mobil cihaz sektöründe, yeni bir cihaz üreten tüm firmaların ortak gayesi, cihazını olabildiğince sağlam yapmaktır. Özellikle piyasada başı çeken firmalar, bu konuda sürekli olarak çalışmalar yürütmekte.

Son dönemlerde mobil cihaz konusunda atağa kalkan ve oldukça ses getiren ürünler çıkarmayı başaran Çinli firmaların ürünleri, hemen hemen her konuda olduğu gibi güvenlik konusunda da adlarından söz ettirmeye zaten bir süredir başlamıştı. Bu bağlamda son olarak karşımıza çıkan ve sektörde yükselen Çinli firmalardan biri olanDOOGEE, yeni telefonu Çin kültüründe sıkça karşılaştığımız bir şeyler güçlendirmiş; bambu.



Arka kapak kısmı komple bambudan olan DOOGEE F3, bu sayede ateşe karşı da dayanıklı oluyor (en azından arka kapağı öyle). Tabi DOOGEE F3'ün tek özelliği bu değil. Telefonun arkası kadar ön tarafı da sağlam. DOOGEE F3'ün ekranında ışığın %91.5'ini iletebilen ve leke-toz oluşumunu önleyen, nano kaplamalı Ultra Clear cam teknoloji bulunmakta.


Telefonda bulunan bambu kapak ise müthiş esnek ve ateşe dayanıklı. 0.4mm inceliğindeki kapak, bambudan olduğu için son derece esnek olmasına rağmen kırılmıyor. Ayrıca ateşe karşı da önemli koruma sağlıyor. Çakmak ile yakılmaya çalışılan bambu kapak, sadece ateşin sürekli olarak temas ettiği yüzeyinde kararma olacak şekilde zarar görüyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder